Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giacomos sista erövring


Jag letade vackra ord
att fästa vid din vintervita hud

mina irrande läppar tvekade
(vad ville jag uppnå)

men alldeles stillsamt lät jag dem ändå dansa över dig
tills de utmattade föll i vila

och sakta gled genom den tunna huden över ditt hjärta

De blev större än jag tänkt mig
- fastnade i dig


Jag som bara ville fly
(Io che volevo solo scappare)




Övriga genrer av Stefan Tho VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-19 13:37



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Storslagen poesi....
Magnificamente !
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP