Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


” två nya vittnen dyker upp efter snart elva år rörande en händelse som hennes klient har friats för.”!!! Elisabeth Massi Fritz, räknar att detta vittnar är trovärdiga.


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 65

https://www.msn.com/sv-se/noje/kandisnyheter/hon-skulle-vittna-mot-martin-timell-–-dras-tillbaka/ar-BBUXAyO?ocid=spartandhp

Hon skulle vittna mot Martin Timell – dras tillbaka

Det är aldrig tar slut!
Och media tröttnar inte att tugga denna skam! Detta fall är bevis för korruption och falskhet av detta samhälle!
” två nya vittnen dyker upp efter snart elva år rörande en händelse som hennes klient har friats för.”!!!
ägare av advokat byrå kvinnlig advokat multimiljonär , räknar att detta vittnar är trovärdiga efter snart elva år.
Vilka pengar och kontaktar står bakom ägare av advokat byrå kvinnlig advokat multimiljonär !?
Hon kollar noga varje fall som tags upp av hennes team och mitt fall också

”Bevisningen åberopas till styrkande av att målsäganden tillfogats ett psykiskt lidande med anledning av gärningen.”
På grund av min psykiska lidande efter våldtäkt på mitt barn vände jag till psykolog.
Detta vände mot mig min advokat - ägare av advokat byrå kvinnlig advokat multimiljonär team medlem och medarbetare.
Han lurade mig till Huddinge rättspsykiatriska sjukhus - fängelse.
Där på löpande band skaffades statens sista argument mot offer till fall som måste mörkas.
åklagare krävde att frihetsberöva mig på Huddinge rättspsykiatriska ”för min egen trygghet” som hon uttryckte.
Där skyller jag behållas trygg på obegränsat tid.
Jag lyckades att gå undan.
Sedan var sa svårt att hitta jobb. Aven tillfälligt jobb var glädje för mig.
Plötslig kommer brev från arbetsförmedlingen – erbjudande till fastanställd på en förskolan.
Det var alldeles för bra för att vara sant.
jag började jobba på denna förskola. men arbetsgivare dröjde med kontrakt.
Sedan ringde till mig från arbetsförmedlingen en dam som sa att jag måste själv skriva att jag har psykiska problem för min arbetsgivare få bidrag.
Jag var upprört och vägrade. Då hotade detta dam från arbetsförmedlingen att jag inte kommer få arbetslöshetsersättningar om jag vägrar skriva denna lögn.
jag vägrade skriva lögn.
Då fick jag inte jobba vidare på denna förskola.




Prosa av izabella wallin VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-19 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyrkantighet inom statlig byråkrati har stjälpt många. Men smidighet hittar vägar vidare. Och gör man ett bra jobb så behövs inga bidrag!
2019-03-20

    ej medlem längre
alla är vi offer. män som kvinnor
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP