Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är viktigt...

Det är viktigt
att vägar korsas
och att
människor möts

Det är viktigt att
släppa taget
när det är det
som behövs

Det är viktigt att
vandra vägar
som både leder
till och ifrån

Det är viktigt att
våga stanna
Liksom att
vända om

Det är viktigt
att våga välja
nya vägar
som kanske
korsar andra
du redan gått

Det är viktigt att
våga stanna
Liksom att
bryta opp




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-21 10:35



Bookmark and Share


  Tea Frid
Livsvisdom som hade räckt till ett helt föredrag, här kortfattat, välformulerat och levande. Blev glad av att läsa din text.
2019-03-23

  Gunnar Hilén VIP
Fin Boyestämning.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP