Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skön poesi

Det finns dagar man
ingenting vet och kan
Och nätter som sätter
spår
av drömmar man
inte heller förstår
Det finns en längtan
som blivit alltför trött
Efter allt den stött
och blött
Det finns kvällar
när fåglars streck
drar över skyn
Och ingen behöver
kräla i dyn
Det finns dagar och
stunder i fin harmoni
som sakta förs fram
av skön poesi




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-21 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP