Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varjanätter

Med månens framfusiga dragningskraft
och sällsamheten i dina ögons djup
förrinner melodin
som tillägnats mitt minne
tillbaka
till börjans slut.
Såsom solens skönhetsfläckar
och årens stillsamhetsförväntan
förundras vi
älskar vi
och lever vi
vid sidan av tiden.




Fri vers av Petra L
Läst 500 gånger
Publicerad 2003-11-15 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petra L
Petra L