Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av trädets skugga

Solens ljus är filmduken
över fasaden
Där trädet
Snyggt gestaltat
Omfamnar hela huset
Idag
En dag utan hinder
Bara möjligheter
Idag
Dagen då solens
värmande strålar
Låter husväggen
skrattande ta emot
bilden av trädets skugga




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-24 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP