Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synda

 

 

rinna iväg som

kvicksilver i

värmen

 

sikta

rulla

håll i ett

 

en under

bar

visning

 

sluk

håls

skap

 

utsmyckat

utvilljat

under

bord

 

moder

liv

 

hugga

hugga

 

 

av

 




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka