Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldrandet



Förlika sig med sitt öde
är svår konst
när mörkret faller
Det flygande hjärtat
hittar inte hit
där det skall vara
så därför blir grämelsen
dess svar
på kärleken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP