Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


går genom det onda, möter livet


där allt bli

 

 

sjöng
den röda jorden

genom natten

 

*

 

singin’
red, red earth

through the night

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-27 07:32



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En text som såtter igång luktsinnet mitt. I minnet, inte dåligt! Behöver jag säja att jag älskar den.
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP