Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten modig fågel



En liten orädd fågel
har tagit sin tillflykt
i människohamn
En liten orädd fågel
som vittnar om allt
vad den fann
En liten orädd
fågel
som sjunger för
allt den är värd
En liten modig fågel
som liknar oss
människor här















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-27 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP