Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration På väg igen av Viksten


Livets vandring

Välkommen till vandringen
på livets krokiga stigar
stigar som leder mot ljus
stigar som leder mot mörker
stigar som väcker minnen

Tag av mot hoppets stig
den leder mot kärleken
tag av dig vandringsskorna
lämna vandringsstaven
vila på de gröna ängarna
stanna där för evigt




Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-28 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint
2019-03-29

  Fulbergarn
Jag irrade runt än hit än dit
till slut så hittade jag hit
men det tog en stund
att landa i poesins lilla lund
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP