Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankarlös

 

det är när vi står där 

och hänger upp dagens tankar på strecket 

ritar i minnet kritstrecksgubbar som passerar

redlösa vinglar de förbi

under våra förklädnader

finns en själstickande kropp

smultron svalor blomma så fin

men mest av allt klokuggla

kan man sakna för mycket ?

med knapp möda kan jag skaka hand

med dagen som gått




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-28 17:12



Bookmark and Share


  danne //
klokugglan verkar en fin en :)
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP