Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgårdsdags

Tänk om det räckte
köpa en bok på nätet
kratta, gräva, så ….




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-29 11:10



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Verkligen! Härlig haiku!
2019-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Ja, tänk om, då skulle jag köpa en på direkten!

Bra Haiku om betungande trädgårdsarbete.
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP