Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impressionism

Molnformationer
himlen täckt av små duttar
naturens konst




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-03-30 13:14



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Bra skapat! Det är fascinerande med moln.
2019-04-23

  Anya VIP
Jaa nog är molnen alltid konst. Så bra formulerat. Träffande skrivet. Bravo!
2019-04-03

  Njord
Ja det finns inget vackrare!
2019-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om en vacker bild.
2019-04-01

  limerick
Mästerligt!
2019-03-31

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Åh vilken fin haiku! Naturens målningar är riktiga konstverk.
2019-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP