Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vakna från de förflutna.

tjock dimma har omringat mej i lång tid.
inget har tränkt i genom den mörka röken.
jag var levande död, sov mej i genom alla dagar och nätter.
men i dag såg jag en solstråle sippra in genom dimman och löste upp den.
och du veckte mej upp från dvalan.
du solstråle.




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-22 15:04



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Väldigt fin. Solen lyser alltid, hur mörkt det än tycks vara.
2006-06-22

    Louise B
den här är jättefin, känner liksom igen mig i det och därför blir den nästan ännu finare (;
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall