Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musik utan ord

Änglasång som flytande vatten.
Balsam för min själ.

tystnaden är min musik när jag inte orkar höra.




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-03 14:51



Bookmark and Share


  Just Emotions
fint
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall