Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så ser jag på dej

morgon ljuset strålar upp i skogen
daggen vilar i spindelväven
fåglasång och porlande vatten
vackert och ljuvligt

jag tänker på dej




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-16 23:12



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Perfekt! ;)
2006-12-16

  Sanningsägaren VIP
kärleksfull kortis
tycker den blir ännu finare
om du plockar bort punkten
i slutet :)
Åsa
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall