Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän

när man har det på känn
att man fått sig en vän
så ska man vårda denne ömt
dennes namn skall ej bliva glömt
djupt i mitt hjärta en plats min vän får
då jag hoppas att vi vänner förblir - år efter år




Fri vers av SJ_ord
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-31 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SJ_ord

Senast publicerade
Du
Till änglars hem
En vän
* Se alla