Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till änglars hem

nu till änglars hem du blivit ledd

i ro du vila på molnets mjuka bädd

högt bland molnen du sväva

vakandes över dina nära och kära

på håll du tittar ner

nu ser vi dig aldrig mer

men minnena och känslorna vi sparar

- djupt i våra hjärtan vi dem bevarar




Fri vers av SJ_ord
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-31 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SJ_ord

Senast publicerade
Du
Till änglars hem
En vän
* Se alla