Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslång dans(självacceptans)

Det svåra är
att vara
precis just där
man faktiskt är
En i mängden
precis som du
Som valt att inte
krångla till....
Men gör det ibland
ändå
När saker blir
alltför svåra att
förstå
En som precis som
många andra har
svårt att släppa taget
och är envis som få
Men till sist måste
släppa taget ändå
Distansen till oss
själva
Som leder till
självacceptans
Är kanske början
och slutet
På vår livslånga dans




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-01 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP