Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mellanrummet av andetag

I mellanrummet av andetag
Och ord
Där dröjer en tyst sanning
Och när du ser mig
Klär dina tankar av mig
Och jag står där
Naken

Mellan dina händer och min hud
Där i värmen av oss
I några små ögonblick av mellanrum
Finns det
Som är en skogsbrand inuti mig
Men på utsidan
Bara luft

I stegen mot en våt kall brygga
Och i iskallt vatten
Som sakta rinner längs din kropp
Där hittar jag värmen
Och i rusande vattenånga
Från varma stenar
Lugn i mitt bröst




Fri vers (Fri form) av REW
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-02 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REW