Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort historiebeskrivning. Enligt den grupp som Mona är med i. Där finns även människor som Henrik och en hop andra jag verkligen inte brytt mig om att minnas namnet på. En har ju faktiskt viktigare saker för sig bara så där ibland.


Sju är inte tjugosex...





...som en vuxen man sade till mig en gång i min barndom då han frågade efter min ålder, som var i vilket fall 'skolmyndig'. Jag skulle kanske räknas med först då jag fyllde tjugosex. Senare fick jag veta att en människa fortfarande 'växer' rent kroppsligt tills hon fyllt tjugofem år. Hur 'de' nu räknar ut den saken. I teveprogrammet 'Fråga doktorn' har de visst haft någon tjomme som sagt just detsamma. Men en gång i tiden sade de också att jorden var platt, det tycks vara en tro som någon grupp fått för sig att tycka och enas om. Det som är bra med det är att de ju måste enas om någonting, för de flesta andra är rörande överens om att de inte alls är eniga, om det mesta.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-08 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP