Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskinlig



Ondskans grepp
överlever tiden
utan att arbeta
Tanken
Åker snålskjuts
till döds
i rikets sal
utan att leva
Ett offer för vetenskapen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-02 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP