Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomburk

tomhet
så ödsligt att jag inte vet var jag är
allt ser likadant ut
lika inte alls
jag kan gå utan att komma någonstans
stå still och röra mig i tomheten
mitt sinne är lika flexibelt som en träslev
den går att såga itu
och den kommer alltid att ha en skarv
även om man limmar ihop den igen




Fri vers av Cerelice
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-06-22 17:30



Bookmark and Share


    Syke
hahahaa, älskar detta, förutom nästsista raden, vart kommer "då" in? och "fast" är inte om ett bättre ord?
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Cerelice
Cerelice