Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


                272 737 läsningar av dina texter (…) är inte

fel. Även: WRONGingen (oerhørt) [oe] Lång sång på gångJust  Nuemeller-tid/

[1]

(0) [3]… fung. Ping NOT (ac) FUNG… först-
ås.

[1]

{2} summÉRINgpågåendee/ /aarbetesåledes/

[3]… fungÈRaR. Räkne (101/ /100) dosa […] Fung*

[5]… procentuellt (%) Fung*

Fu = 70117 — fung*

Ba+ (compiler) [PROGRAM] NOT (ac) WORKING/ /emeller-
tid/

_______________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

[ff] PRINT page-count (#) then/

_______________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

[][][][][][][][][][][][][][][][][][]
[·············································]

[][][][][][][][][][][][][][][][][][]

 

 




Prosa av farbror zwed
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-04-04 16:57



Bookmark and Share


  farbror zwed
_____________________________
  532 läsningar på dina text… data
  foerecómmër/
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2019-04-04

  farbror zwed
____________________
          3007 TEXT-
          ER… WOW/
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed