Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnar ingenting

Jag var nog inte menad
Som det här
Som en långsam tyngd
I en morgonrock
Från Jula

Jag var nog menad som
Det där
Luft och vingar och rymd
Dagens jakt
Och nattens vila

Det är väl ingen
Som frågar
En fågel om att vänta
"Vem äger den?"
"Var är din?"

En fågel hatar ingen
Den bara vågar
Och när det tynger

Då lämnar den ingenting




Fri vers (Fri form) av REW
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-09 05:56



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ser just synen av morgonrocken från J-a. Bra fångat med jämförelsen. Gillas.
2019-04-11

  cilax VIP
fin
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

REW