Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

Kanske är det rädslan för att åter mista orden
Som får mig att tveka med att berätta om
De känslor jag bär på i djupet av mitt hjärta

För rädd erkänner jag villigt att jag är
Om inte annat så för att inte längre orka
Bära allt det som jag inte törs berätta
Rädd för att bryta ihop och tappa allt
Som förmodligen borde komma ut

Innan det blir för sent




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-09 23:56



Bookmark and Share


  ULJO
Viktigt. Släppa kontrollen. Släppa ut känslorna. Berätta
2019-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas du kan lätta ditt hjärta
och bli av med din innersta smärta

innan det är för sent!
2019-04-10

  Lars Hedlin
Stark och känsloladdad!
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP