Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

En
Två
Flera
Sudda ut
Radera

Kakel
Lån
Årgångsvin
Hoppa högt
Lilla svin

Hjärta
Själ
Val
Alla jävla
Samvetskval

Stilla
Lugn
Frid
Somna in
Tid




Fri vers (Fri form) av REW
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-10 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REW