Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
speed


Jag har gjort ett stort misstag!

Ledsen jag gjorde ett misstag!
Jag har inte gjort det förut!
Kommer inte att göra det igen!
Jag gjorde ett misstag!
Jag är ledsen, jag kommer
inte att göra det igen!
Jag har aldrig gjort det förut!
Jag har gjort ett misstag,
jag är så jävla ledsen! 
Kan ni förlåta mig?
Jag har gjort ett stort misstag!
Har aldrig gjort det förut
det kommer inte att hända igen! 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-11 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP