Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namn och nytt

Förnamn smyger sig på en
Efternamn kommer först senare
Ibland kommer de aldrig, förblir outtalade
Men om förnamnet tagit sig ända in, kan man vara säker på att efternamnet blir känt
Då är en hel person bliven




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-12 06:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är ett perfekt avslut på en bra och tankeväckande text!
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP