Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAPFISK TUCH IV

Morgondimman.

Så fnitterfyld är luften hela dagen
lagom fuktigt hänger nu vassen droppglad.
Det är endast vinden som håller andan,
mesfågeln tystnat.

Vatten faller från björkblad, våt blir min hatt.
Vad blir svaret? Tänkte en envis fråga,
kanske kunde fåglar på teletråden
rikssamtal prata?

Kan de höra i smyg, på prat och babbel.
Farligt är det, åskrisken hotar alltid
de som lyssnar nyfiket. Men nu måste
mesfågeln tystna.

© Bosse 12 april 2019.






Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-12 09:41



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tack för applåden.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten