Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livets väg är svår att gå




Jag har en förtröstan i mitt bröst

när livets väg har varit svår
och tung att gå

och jag trött och ledsen
suttit på dikesrenen

nära och ge upp

har den givit mig styrka
att orka med prövningar och motgångar

viskat
Jag följer med dig på vägen
kom, så går vi




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 553 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-04-12 10:53



Bookmark and Share


  Engel
Så skönt att inspireras av en annan människas förtröstan. Sådant är smittsamt i tider då människor lider.
2019-04-24

  Ezmeralda VIP
Ger oss hopp och förtröstan.

2019-04-16

  Lars Hedlin
Omsorgs fullt och insiktsfullt!
2019-04-16

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla och vackra bilder om
hur förtröstan hjälper
oss i livet.
2019-04-14

  Gunnel Eriksson VIP
Det finns alltid en liten känsla av förtröstan i dina dikter. Så även
i denna. Den bjuder på just den
känslan.
2019-04-14

  Stanley Rydell
Medvandring som respektfull inbjudan!
2019-04-14

    Peter Söderqvist
Vandrarens förtröstan så passande i många sammanhang.
2019-04-14

  lila fjäderblomman VIP
Fint Marita! det gäller att lyssna på den där lilla lilla rösten i de lägena. Tack!
2019-04-12

  Lottie Ålhed VIP
Fint om förtröstan!
2019-04-12

  Poesia VIP
Hoppfullt och ljuvt sveper din text trösterikt om min ledsnad så munnen vinklas uppåt i ett leende - tack!

:-)
2019-04-12

  Niliboy
Det är när förtröstan hjälper, men vi inte riktigt orkar värdera livet! Vi gläds åtminstone stundtals!
2019-04-12

  Feliaxel VIP
Det gäller att hitta nya vägar
Berörande läsning
2019-04-12

  Rise Little One
Jag tar till mig visdomen från din fina text.
2019-04-12

  Öknens Ros VIP
så länge den lilla gnistan finns ger man inte upp.
2019-04-12

  ULJO
Ge aldrig upp livet. Så tolkar jag din fina text.
2019-04-12

  Maria Sundelin VIP
kloka tankar om att aldrig ge upp
Kramar
2019-04-12

  BenGust VIP
Förtröstansfull ton att ta med sig.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP