Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygplats observation



arlanda surrar

knycklas ihop
pressas samman
släpper loss
omfamnar

ger föda
visar vägen
hjälper upp
glömmer bort

tvättas
smutsas ner
avskärmad
expanderande

bär ut
bär in
går sönder
lagas

arlanda surrar











Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-12 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta