Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlös vals

Vem kan säga:
- Livet är en fest

Eller vad som kan
sägas vara bäst
för alla och en var
På det ges inga svar

Inte ens kråkan på
sin gren
Hon som kraxar när
timmen är sen

Inte heller herr Ditt
eller Datt som spelar
oss sina makalösa spratt

Inte jag och inte du
Eller någon annans fru

Kanske inte någon alls
kan ge oss svaren
i denna ändlösa vals




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-14 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP