Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag låg i din väska

Om jag låg i din väska
på hyllan där
ovanför din plats
Kan du snälla plocka fram mig då
när tåget stannat
och stryka mig lätt på halsen
och sen stoppa ner mig igen
bredvid dina nya T-shirts?

Om det blir lite stelt
i hissen med dom andra
på vägen upp
Kan du prata med mig då
om stela människor på väg någonstans?
Fast tyst förstås
så att bara vi hör
Man ska ju vara tyst
i hissar

När du går i solen
med din vän
och jag dyker upp i en tanke
Kan du tänka den igen då, snälla du
bara en gång till?
Och kanske le
som om jag såg på dig
och log tillbaka

Och när du lägger dig
i ditt rum, på ditt hotell
lite snurrig av vin
Kan du röra dig själv då?
Som jag skulle gjort
om du kommit hem
och lagt dig här
Nära nära mig




Fri vers (Fri form) av REW
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-17 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REW