Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'I dessa moderna tider', har det nu blivit dags igen för en skopa ovett att skölja över var och en som varit stygg eller bara litet skygg. Lyssnar på en cd med en samling låtar från olika westernfilmer. Som tur är sjunger ingen än så länge.


En hink falsarier (En orolig text)





Skönsångaren Beethoven har kilat vidare,
liksom författaren Charles Bronson.
Det har varit en masskrock i Fruängen, i korsningen mellan gång två inne på Ica i centrum, och en gata mitt emot tynnelbananen. Fröknarna Pettersson och ungherrarna Janson och Andersson, de råkade tumulta när de skulle lära känna mera verkligheten, en dag alldeles i som faggorna.
Vidare planeras det för sommarens parad av veteranbilar ute på Lidingö, för femtioelfte träffen årligen.
På Gärdet träffas traktens åsnor och som hund och katt är häst och vagn där och ingenting roligt alls är väntat där i dagarna tre strax efter midsommar.
Händl kunde inte komma, stackaren låg hemma i förkylning och drack Carlshamns flagglunch.
Har Pekka ännu inte fogat banjospelande till sitt register av kunnande, bör han absolut göra det. Hittills har han dock fått spela andra filosofen i en kammare långt ifrån all mjölig redlighet.


(Om bilden. Visst ser de här blommorna 'oäkta ut?' De kanske är 'ogräs', det som inte är gräs eller blommor kallas för just 'ogräs', det beror på att de visserligen finns, bara att skönhetsrådet länge önskat att de alls inte gjorde det.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-17 17:28



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Pekka - Langer?
2019-04-17

  ULJO
Vet vi om Beethoven var en skönsångare? Duktig pianist var han i alla fall.
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP