Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Den varevigaste dag. gröna torsdagen. SKÄRTORSDAG

 

https://www.odla.nu/shop/vaxter/pelargon.html?msclkid=f69529dba1e81f9453ac756380002a6f&utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Kategori%20%7C%20Växter&utm_term=pelargon&utm_content=Växter%20%7C%20Pelargon

*Jag är inte en häxa, men leker med tanken att jag idag kan flyga på en kvast till mina favoritplatser,

köpa "brokader" av de nya pelargonerna,

vad de vet att de inte borde ha på balkongen eller ens inuti rummet för att den mörk vinn röda blad som borde vara gröna ser konstig ut bara med grön kant. Mårbacka rosa  är den finaste blomma jag vet. Eller kanske inte?

Jag är rädd att jorden i landet kommer att dricka i sommar, även hela vattnet i det avlägsna havet, märker jag att fåglarna sjöng drabbades av brist på vatten, som om deras röst skulle sjunga för att sjunga och inte gråta till förtvivlan, att någon de stjäl sina grenar när de lever sitt arbete med gryningen.

Men på vårlovet har börjat, körsbären i centrala Stockholm börjar blomstra i det sagolika rosa paradiset besöket ditt kommer att göra människor till den bättre varelse på jorden.

Jag besökte igår Rinkeby den mest civiliserad soldyrkare folk och väl provisioner med primör delikatesser i affären och torg.  

Kvinnor från hela världen villiga att små prata och berätta kulturella överlevnadmatrecept inga restriktioner eller fördomar mellan vem hade slöja och blont hår i vind, ett skräp på marken från en lite barn tappades från vagn var allas eget problem som böjde sig rätta till …

Do den oändliga universum förstör inte glädjen att vi välkomnar våren, den nya freden och glädjen att överväga oss med den godhet vi alla åberopar.
Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-18 09:46Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP