Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLAD PÅSK


Glad Påsk vill man förmedla
till alla och möt våren väl.
För denna högtid har varit
länge och väl i allas folksjäl.
Sänder man ett och annat påskkort
blir firandet med glans.
Det viktigaste är att vi
är snälla mot varandra,
du och din Sidensvans.

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-18 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj