Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad midsommar

Ta en sill
ta en nubbe

Eller skriv en dikt
långt in i skogen
på en stubbe

Bli till barn
på nytt igen,
dansa
och lyft dina armar
mot midsommarstång

Nu jag önskar
och jag ber
en riktigt skön
midsommar
till
alla
er




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-06-23 09:15



Bookmark and Share


  Annmargreta
Likadant till dig, ha det bra, ta det lugnt!
GLAD MIDSOMMAR.
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan