Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter att ha något umgåtts med allahanda människor under 'långeliga tider', fått en den blandade upplevelser... somliga av olika sorters odör, lukt... intressanta och en smula äventyrliga minnen i högst blandad 'valör'...


Dagens nyord - 2019 04 20





Skunka
-
Att knuffas med någon
samtidigt släppa sig så det luktar 'skunk'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 21:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En i min bekantskapskrets brukar kunna uttrycka sig mera som praktiskt på det viset och inte så ofta yttra ordet, som mera syssla med saken ifråga. Att 'skunka' är annars något som att ägna sig åt inte är direkt 'något nytt'. Redan en smula förr om åren, då det var 'gästabud', kunde bus av de mest skilda slag 'äga rum', mellan att äta fågel, fisk och mitt emellan. Där det var 'fin gammal tradition' att lukta illa, släppa sig, rapa, misshandla såväl språket som även andra i rummet befinnande sig människor, 'blott de ej var som helt till fyllest' för sittande matgäster.
2021-09-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP