Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla nätters sista andetag

Det är något sällsamt med snö som smälter
hur något släpper sitt tag
om kalla nätters
sista andetag

Det är något sorgligt vackert
när kyla blir värme och vår
Hur allt vitt och ensligt sig viker
i en enda utdragen tår

Det är lätt att förlåta den snö som smälter
för att den rätt envist tyngde min själ
när den nu i tö sakta flyter
iväg utan minsta besvär




Fri vers (Fri form) av REW
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-21 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REW