Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ trottoaren

"Silvervägen" är en deckare.
Trottoaren är en transportsträcka
Vägen är farlig
Trottoaren är bredvid
Också farlig.
Asfalten äger sin gäst
Du ställer dig till förfogande
Solen steker mot era olik hudtyper
Du går snett.
Du kör rakt
Det går snett
"Silvervägen" är en deckare.
Du går på trottoaren bredvid och kan inte komma ut på vägen.
Själen lämnar sin post.
Du står kvar med brevlådan otömd.




Fri vers (Fri form) av Jörgen K
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-21 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen K
Jörgen K