Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honungsvattnets färd

Honungsvatten
Livet lättja
rinner genom själen
stannar vid bron
hoppar ner över
landar under tyngden
tyngden av allt som talat.
Honungsvatten mot torra läppar
salt smak utanför huset
innanför mörkret
där skeden rör om i det genomskinliga
honungen går upp i vattnet
och i vattnet går den ner sig som bron släppte ifrån sig.
Torrsim mot strömmen
tankar i drömmen
Själen rinner genom honungsvattnet.




Fri vers av Jörgen K
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-08 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen K
Jörgen K