Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mötet

vi möts där himlen möter havet.
där solen försvinner.
och där ska vi leva tillsammans.
bara du och jag!
i en oändlighet.




Övriga genrer av Eriika_
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-06-23 12:52



Bookmark and Share


  Nattis83
Mycket fin, härlig! /Natalie
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Eriika_