Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en lycklig familj?

en mamma, glas och vänlig.
en pappa, skojar och busar.
en stora syster, ståtlig förebild.
en mellan syster, lekfull och alltid glad.
en lilla syster, lite och söt.


perfekt eller hur?

skildsmässan kom.


en mamma, svårt att hålla sig trogen och ljuger för sina barn.
en pappa, gömmer smärtan med tabletter och tar ut ilskan på sina barn, ljuger och sviker på samma sätt.
en stora syster, försöker skydda sina systrar från sveken och lögnerna.
en mellan syster, undviker och försöker se allt positivt.
en lilla syster, svårt att förstå, men förstår att kärleken försvann.




Övriga genrer av Eriika_
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-06-23 12:56



Bookmark and Share


  Nattis83
Usch vilket tragiskt familjeöde, tyvärr är det nog många som känner igen sig i denna text. Du skildrade det på ett bra sätt. /Natalie
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Eriika_