Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer att Sara går för att handla något att äta till middag och inte kan välja mellan 'vanlig lök och purjolök' eller någonting i den stilen. Som att veta mellan två storlekar i skor och tycka att 'någonting mitt emellan' skulle fungera


Ibland bara måste en, göra något






Ibland blir Sara arg
på sig själv

då hon får en chock och förväntas
som hoppa högt

av överraskning som övergår
strax i irritation

och inte klarar av att hoppa högt
då kan hon få prestationsångest




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-22 15:54



Bookmark and Share


  Nanna X
A woman' s got to what she' s got to do
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP