Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sädesärlan

Vippar runt
letar mask i fjolårsgräs
fynden är få




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-23 17:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa nu har sädesärlan kommit. Så fint att se. Man blir så glad. Fint vårtecken.
blir glad över din text.
2019-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om en hungrig liten fågel, hoppas den klarar sig bra ändå!
2019-04-24

  Njord
Ja masken har väl knappast tinat upp än?
Fin vårobservation!
2019-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Slim pickings, som man plägar säga.
En fågel som definitivt är ett tecken på att vi är på rätt väg årstidsmässigt.
De vippade alltid omkring runt mina morföräldrars hammock om somrarna...
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP