Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~{SANDSLOTT PÅ LÖSAN SAND}~

Att söka tillföra nya
rön och fakta
i ett redan känt ämne,
kan ibland bli så torftigt
att vilda fantasier,
spekulativa antaganden
och föreställningar uppstår,
för att väcka nytt intresse.

Men ett intresse som vilar
på sådana grunder,
är som att förlita sig på ett
sandslott på en strand.

Intresset varar tills havets
vågor raderar det.


*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2019-04-23 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP