Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


WOW… varav 143 idag. Syntes-en ‹110/ /102› fortsätter. OKay

= OKay — förstås. Ingen oerhört Lång Sång (LS) på gång… enligt

farbrorn. OKay ånyo. Ånyo: på gång… enligt farbrorn. OKay ånyo. Fet

form fung… form feed (100/ /102) fung. Färg-schema (97/ /101) enligt

författaren… och poeter.se — förstås. Datorn (bestämd/ /form) [bf]

Jobbar På. På (aa/ /ª) före-kom-men ‹110/ /a› anledning. Bigrammet ng

(103/ /102) føre-kom-mër. OKay… även (hyphen-minus) och [page-

count] (color) føre-kom-mer. Ø… fungérar. SÅLEDES.

L = 21 eller 50 (…) är [således] fråga… n. Hypo-

tes: L = 50 (…) fung. Även: fungérar. SÅLEDES.

BLÅ (å) fungérar. OKay… RGB fungérar. WOW… vagn-

RETÚR/////////////////////////////////////////// ///

Se även: havre flarn… tvär flöjt… cinnamón bullë… et | c.

Färg… enligt schema. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]… fung+ ///

Fung+ fungérar… wow/////////////////////////// ///

Juste ‹101/ /11101› Text////////////////////////// ///

fung////////////////////////////////////////////// ///

PRETTY GOOD PROGRAMMING (71/ /8) Language = Le /// fung///

/// före-

kom-

mer.

[ff]

_____________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-04-23 22:07



Bookmark and Share


  farbror zwed
/¯¯¯¯¯¯¯\

3031 TEXT-

ER… WOW.

22:07 FÖRE-

KOMMER… WOW NOT (ac)

WRONG/////

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
______________________________

·····················································

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

·····················································

pynt förekommer (ø) och […] välling-

en ‹110/ /31› väntar///////////////////

-------------------------------------------

20190423 [(10:04)] enligt datorn.

-------------------------------------------

[ff]

-------------------------------------------

2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed