Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröstgänges med vindarna

Jag har formulerat om
min Nishiki och min Trek
till mer högättade uttryck,
mer högdragna översitterier,
hos Jacks i Nyköping,
hos Cykelstället i Lule

för träningen
längs asfaltsringlornas snövallsinramade
svärtor
mot Gunnarsbyn och Valvträsk
i april,
mot Morjärv i maj

till ryggimplantatförlåtande
geometrier;

till tammetusanvräk
i upprätekamp
mot motvindarnas tjurskallar

som uppesittarcyklist,
bröstgänges
med Norrbottens hela vindkraft,

med fysioterapeutens förbud
mot hopkrypet över styret
ringande i huvudskålen




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-24 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP